Privacy verklaring


Uw privacy is voor ons heel belangrijk. Op deze pagina lichten wij je in hoe wij je gegevens verwerken. AT-Europe BVBA is verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens die ingevuld zijn via deze website. Dit gebeurt conform de nieuwe GDPR-regelgeving die in voege is getreden vanaf 25 mei 2018. De volledige verordening kan je hier nalezen en downloaden.

Onze contactgegevens en de verantwoordelijke voor de privacy (DPO) kan je onderaan deze pagina lezen. 

We maken gebruik van Cookies, onderaan de pagina lees je er meer over.

Persoonsgegevens die we bewaren en verwerken

Mail je ons via het contactformulier onderaan deze pagina dan zijn de ingevulde gegevens bewaard in het mailprogramma van de verantwoordelijke DPO. Hiervoor werkt hij met de professionele versie van Gmail. 

Wij hebben niet de bedoeling om gegevens te verzamelen van min 16-jarigen, indien ze geen toestemming hebben van hun ouders. Doch wij kunnen op geen enkele manier controle uitoefenen of een min 16-jarige zijn mailadres ingeeft op onze website. Mocht dit het geval zijn, mail de verantwoordelijke (contactgegevens onderaan) en dan verwijderen wij die persoonsgegevens.

Gebruik van je persoonsgegevens en waarom

Heb je een mail gestuurd via het contactformulier of gewoon rechtstreeks naar ons mailadres dan gebruiken wij deze gegevens om je een antwoord te mailen. 

Doorgeven van je persoonsgegevens aan derden

Je persoonsgegevens zullen nooit worden doorgegeven of verkocht aan derden.

Hoe lang bewaren we je persoonsgegevens?

Heb je een mail gestuurd naar ons, via het formulier of rechtstreeks naar ons mailadres. Dan blijft je mail bewaard op de server van Gmail voor minstens 5 jaar. Dit hebben we nodig om eerdere vragen/opmerkingen van jou te kunnen opzoeken en zo een adequaat antwoord te geven. Of om te bewijzen dat je zich op een manuele manier heeft in- of uitgeschreven uit de nieuwsbrief.

Je gegevens aanpassen, verwijderen en opvragen

Via de contactgegevens onderaan deze pagina kan je vragen om je gegevens aan te passen in ons mailprogramma of te verwijderen. Je kan ook navragen over welke gegevens van je beschikken. Om op deze vragen te kunnen beantwoorden hebben wij alleen je mailadres nodig. 

Je gegevens zijn goed beveiligd

Wij beschermen je gegevens zoals een goede huisvader met dubbele login en uitgeschreven veiligheidsprocedures naar het personeel toe. Loopt er toch iets mis met deze beveiliging dan volgen we de voorgeschreven procedures opgelegd door de GDPR-verordening. Heb je de indruk dat je gegevens niet goed zijn beveiligd dan kan je vragen om je gegevens bij ons te schrappen. Dat is mogelijk door een simpele aanvraag via onderstaande contactgegevens.

De verantwoordelijke contacteren

Functionaris voor Gegevensbescherming (DPO): Geert Van de Voorde
Contactgegevens: geert@at-europe.be 
Aarseleweg 33
B-9800 DEINZE
Tel +32 472 77 33 96
BTW BE 0870.887.675

Let op!

Klachten

Ben je, na ons gecontacteerd te hebben, de mening toegedaan dat wij je gegevens niet op een correcte manier hebben beveiligd, gebruikt of verwerkt, dan kan je een klacht indienen bij het CBPL (Privacycommissie) in België.

Gebruik van "cookies"

Deze website maakt gebruik van zogenaamde "cookies", dit zijn kleine stukjes informatie die wij doorsturen en bewaren op de harde schijf van uw computer. Deze informatie wordt alleen maar gebruikt om statistieken bij te houden van het aantal bezoeken (Google Analytics). U heeft de mogelijkheid uw browser zodanig te configureren dat hij u waarschuwt telkens als cookies worden aangemaakt of dat hij de aanmaak ervan verhindert.