December, de 24e

D

Na de drukke herfst – en eindejaarsperiode volgt er althans voor mij altijd een rustigere periode. De winter is nog volop aan de gang en nodigt je niet altijd uit voor de volle 100 % om je wat met fotografie bezig te houden. Dit is een ideale tijd voor mij om mijn mappen op te ruimen en alles in definitieve vakjes te rangschikken. Zo kwam ik vandaag een aantal foto’s tegen genomen op 24 december. Ik wist wel dat ik die had maar toen gaf ik er verder geen aandacht aan tot vandaag, tot ik ze weer voor ogen had. Ze waren ofwel in de vroege morgen ofwel in de vooravond genomen. Persoonlijk vind ik dat ze hier in een fotogalerij thuis horen en niet in één of ander mapje in mijn computer.
Het was toen kerstavond. Typerend aan die avond was de kleur van de hemel. Heel bijzonder en soms zag je lijnen in de lucht getrokken. Misschien was je op dat moment druk bezig met het kerstdiner en heb je dit moois moeten missen. Via deze galerij krijg je een idee hoe die avond is geweest.

Yves Verfaillie

Fotografie en videomontages

Fotoreportages en video's van gebeurtenissen, reisbestemmingen, bezienswaardigheden dichtbij. Opname en bewerking door Yves Verfaillie.