Kerstavond 2011

K

Naar jaarlijkse gewoonte brachten we Kerstavond samen door met familie. Gezelligheid, warmte en vriendschap alom troef. Uiteindelijk is Kerstmis nog altijd een familiefeest. Cadeautjes in allerlei vormen van klein tot groot lagen keurig onder de kerstboom. En wie mocht er als eerste zijn cadeautje open doen? Niet zo simpel op zo’n avond. Je zou er een spelletje kunnen aan koppelen. Degene die wint mag als eerste zijn pakje open doen.
Daarna volgde het familiediner.  We waren dan samen met mensen die je niet alle dagen ziet, samen met je familie. Eén schotel ‘Gourmet’. Meer hoefde dat niet te zijn. Iedereen bakte zijn eigen stukje vlees op de grill en dat hield je toch ook een tijdje bezig. Als afsluiter nog een bijzonder dessertje. Het gezellig maken is veel meer dan samen zijn met mensen die je graag ziet, familie. De huisversiering kan ook een steentje bijdragen en het gezellig zijn nog een extra tintje geven. Ik heb dit proberen weer te geven via een aantal foto’s …

Yves Verfaillie

Fotografie en videomontages

Fotoreportages en video's van gebeurtenissen, reisbestemmingen, bezienswaardigheden dichtbij. Opname en bewerking door Yves Verfaillie.